naglowek KARCZMY
opis
menu
sylwester
imprezy
galeria
kontakt

Menu Sylwester - 2016
 
Przystawka
- Boczek wolnopieczony na suszonych śliwkach w asyście musu dyniowego
 
***
 
- Danie główne godz. 20.30 - 21.00
 
1. Krem pietruszkowo - gruszkowy
2. - Kacze udko confit z jabłkiem pieczonym na sosie żurawinowym
    - Kluski oscypkowe
 
***
 
Bezpośrednio po głównym daniu - deser -
- Torcik tiramisu
 
***
 
II Posiłek godz. 0.15 - 0.30
 
1. Wolnopieczona polędwiczka wieprzowa na placuszkach ziemniaczanych w sosie kurkowym
 
***
 
III Posiłek godz. 2.00 - 2.30
 
1. Strogonow
 
Zimna płyta:
 
- Sałatka jarzynowa
- Roladki szynkowe z sosem tatarskim i różą z łososia
- Śledź w śmietanie
- 2 rodzaje galaretek
- Karczek
- Pasztet
- Wędliny
- Konserwanty
- Oscypki
- Korboce
 
- Zimne i gorące napoje bezalkoholowe - bez ograniczeń
- Wino musujące (na 4 osoby)
- Butelka 0,5l wódki czystej na 2 osoby.
 



 Karczma - U FurtokaWynajem Pokoi - U Furtoka

1999-2017 ©
Copyright MATinternet
Powered by AntCms