Menu Sylwestrowe

Corocznie w Karczmie organizowany jest "Bal sylwestrowy"

Menu Sylwester – 2017

Przystawka

  • Golonka prasowana z musem chrzanowym

Danie główne godz. 20.30 – 21.00

  • Zielony krem z fetą i migdałami
  • Pierś z gęsi confit na sosie jabłkowo – gruszkowym z musem dyniowym
  • Puree ziemniaczano - selerowe

Bezpośrednio po głównym daniu - deser

  • Torcik „hiszpański”

II Posiłek godz. 0.15 - 0.30

  • Policzki wieprzowe w jarzynach z kluseczkami koperkowymi i carpaccio z buraków

III Posiłek godz. 2.00 – 2.30

  • Barsz czerwony z krokietem

Zimna płyta:

  • Sałatka jarzynowa
  • Roladki szynkowe z sosem tatarskim i różą z łososia
  • Śledź w śmietanie
  • 2 rodzaje galaretek
  • Karczek
  • Pasztet
  • Wędliny
  • Konserwanty
  • Oscypki
  • Korboce

Zimne i gorące napoje bezalkoholowe – bez ograniczeń

Wino musujące (na 4 osoby)

Butelka 0,5l wódki czystej na 2 osoby.


powrót

1999-2018 © MATinternet Zakopane | Powered by MATcms